Jeg er en rutineret psykoterapeut, der altid har haft stor interesse i mennesker og deres udvikling og fulde potentiale.

Jeg har min egen psykoterapeutiske praksis hvor jeg tilbyder individuel samtaleterapi, parterapi, supervision og ledelsessparring.

Min metodetilgang er integrativ terapi, der hviler på neuroaffektiv udviklingspsykologi. Jeg har en 4-årig eksamineret uddannelse som psykoterapeut fra PUC.

Integrativ psykoterapi er en metode hvor der bruges forskellige metoder i kombination, bl.a. psykodynamisk terapi, kognitive metoder, kropsterapi, kunstterapi og neuroaffektiv udviklingspsykologi.

Jeg har speciale i relations- og tilknytningsproblematikker i voksenlivet.

Siden 1992 har jeg arbejdet professionelt med mennesker og har derigennem opbygget erfaring og kompetencer.

Jeg har tidligere læst teologi på Københavns Universitet, hvor mit fokus har ligget på etik og filosofi. Jeg er uddannet pædagog og har desuden mange års ledelseserfaring, herunder erfaring med udvikling, konflikthåndtering og samarbejdsrelationer. Jeg har stor erfaring med børn og børns udvikling.


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og Kranio Sakral & Kropsterapi Danmark. Jeg har tavshedspligt og mine klienter er beskyttet af anonymitet. Jeg deltager løbende i supervision, faglige forløb og kurser for at vedligeholde og styrke mine kompetencer.

Jeg er glad af natur, handlekraftig, løsningsorienteret, ligefrem og let at tale med. Jeg er født i 1972, gift og mor til to store drenge. Jeg er bosiddende i Gentofte.

Kontakt mig hvis du vil vide mere.